Daar zit je dan…

Een tijdje geleden bedacht ik dat ik weer heel graag wilde gaan schrijven. Dus ik ging zitten en begon, vertellen over wie ik ben en wat mijn dromen zijn, hoe ik die dromen wilde gaan bereiken en wie ik nou echt ben. Dat is waar ik naartoe wilde gaan met mijn verhalen. Helaas werd mijn wereld, en zo ook die van mijn vriend en familie, op dinsdag 9 juni 2020 totaal overhoop gegooid toen wij kregen te horen dat ik borstkanker heb…

Ja, daar zit je dan… Een leven voor je die wij (mijn vriend en ik) heel anders voor ons hadden gezien. Zo veel gepraat over het willen krijgen van een kindje, ons eigen kleine wondertje, nadat we zo gek waren geworden op de lieve kindjes van onze vrienden en vooral heel erg gek op ons eigen kleine neefje Mats. Ik had mijn vriend eindelijk zover. Stoppen met roken, dat moest ik wel echt van hem doen en dat deed ik dus ook.

Die plannen worden anders en de molen waarin je dan terecht komt geeft je angst en onduidelijkheid. Want het moment dat je dit nieuws hoort weet je niets, een groot gat met vraagtekens. Elke week wordt duidelijker wat we moeten gaan doen om deze ziekte te overwinnen. Want dat is wat ik ga doen, samen met alle lieve mensen om mij heen, deze ziekte overwinnen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s